Klucht van ‘Adje’ en GTST acteur Bas Muijs in Theater De Borgh

BUDEL – Op vrijdag 8 december presenteert Theater De Borgh de dolkomische klucht: ‘Oh, Oh, Den Haag’ gespeeld door door Arijan van Bavel (Adje), Bas Muijs (GTST) en Sabine Beens. 

John (Bas Muijs) maakt snel carrière in Den Haag. Een overwinning in de verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan. Als studente Emma (Sabine Beens) bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en op zoek naar onderdak helpt John met tegenzin. Vanaf dat moment lijkt alles wat hij heeft opgebouwd af te brokkelen… 

Geruchten over een relatie via de roddelpers doen de peilingen kelderen. Toeval? Of weet Patrick (Arijan van Bavel), de jaloerse assistent van John daar meer van? Kortom een avondje ouderwets lachen in Theater De Borgh. Meer informatie en tickets via: www.theaterdeborgh.nl