Missietentoonstelling “De Kettingbrug” 

HAMONT – Missiekring Hamont houdt weer Missietentoonstelling. Dit kan weer doorgaan in de Posthoorn aan de Groenstraat 9 te Hamont. De tentoonstelling is zaterdag 2 december te bezoeken van 14 tot 18 uur en op zondag 3 december van 13 tot 18 uur. 

Alle standhouders staan klaar. Het keukenpersoneel, koffiedames, tappers, obers en afwassers zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van vlaaien en taarten, spekpannenkoeken en nog veel meer. En ook de tombola met mooie prijzen is een aanrader. Er zijn knutselwerken van Okra en kerstartikelen, samen met de 

brocante stand maakt de keuze wel extra groot! Maar ook zelfgemaakte producten zoals allerlei breiwerken, schorten, sokken, huisbereide jam, honing, hoestsiroopjes en zalfjes worden aangeboden. Eigenlijk worden het weer aangename en volkse namiddagen…

“De Kettingbrug” steunt nog allerlei projecten met de opbrengst van deze missietentoonstelling! Zo wordt ook E.H. Mathieu Van Vlierden, onze missiepater en werkzaam in Zuid-Afrika, ondersteund. Kom zeker genieten, gezelligheid is verzekerd!

Iedereen is van harte welkom!