Muziektheaterformatie Straf brengt spectaculaire voorstelling “Zeppelin!” 

BUDEL-DORPLEIN – Maak je klaar voor een muzikale en theatrale belevenis met Straf, de zevenkoppige muziektheater-formatie die al ruim 10 jaar podia in Nederland en Vlaanderen betovert. Op 16 december brengen zij hun nieuwste voorstelling “Zeppelin!” Naar het Cantinetheater, waarbij ze de grenzen van folk, soul, rock’n roll, en de polders van dit land overstijgen.

Straf, bestaande uit zeven muzikale kapiteins, creëert een unieke sound met een indrukwekkende combinatie van drums, blazers, gitaren, wasbord, bassax, accordeon en zelfs een voetpomptoeter?! Hun muziek is een mix van opzwepende ritmes en theatrale elementen die het publiek meenemen op een reis vol waanzin en gekte.

“Zeppelin!” onthult de krankzinnigheid die borrelt onder de oppervlakte en de gekte die het gezond verstand verzwelgt. Straf laat zich volledig gaan in deze theatrale uiting, waarbij het publiek vroeg of laat wordt meegesleept in de betoverende waanzin van de voorstelling.

Het optreden is op zaterdag 16 december om 20.30 uur in het Cantinetheater. De deur gaat al open op 20.00 uur.  Tickets kosten €16,50 in de voorverkoop en aan de kassa €18,00

Mis deze unieke ervaring niet! Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.cantinetheater.nl