Clubfeest WTC Allemaal op de fiets  St.Huibrechts-Lille

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Wanneer het zomerfietsseizoen van WTC Allemaal op de fiets is afgelopen is het tijd voor het jaarlijkse clubfeest. Dat was afgelopen weekend. In de vroege namiddag werd een bezoek gebracht aan Het Glazen Huis te Lommel. Hier kregen de deelnemers van de gids uitgebreid uitleg over het bekende Lommelse zand, het smelten, en het voornaamste: het verwerken ervan tot een gebruiksvoorwerp of een kunstwerk. Het hele procedé werd met kennis van zaken uit de doeken gedaan. Na deze leerrijke namiddag stond in clublokaal De Bosuil het buffet al te wachten en de cava koud. De feestzaal was gezellig aangekleed door de dames van de E-groep.  Tijdens het smullen door werden de platte bandenkampioenen, de laureaten en de Verdienstelijke leden 2023 met een aandenken bedacht. Met volle buikjes en een goed gevoel kon het fietsjaar afgesloten worden. Niet dat alle leden in rust gaan. Op zondag wordt er door de liefhebbers gemountainbiked en de E-groep rijden nog het hele jaar hun tochtjes.