Gildeleden Dave en Jolanda gaan voorop in het carnaval

MAARHEEZE –  Zoals vorige week al te lezen was in HAC Weekblad gaan Prins Dave en Prinses Jolanda van der Palen voorop tijdens het carnaval in Maarheeze! Dave en Jolanda zijn leden van het Gilde St. Joris-St. Barbara. In de Schutse van het Gilde werd regelmatig de naam van dit spontane en actieve stel genoemd als mogelijke kandidaat voor de titel Prins en Prinses van de Muuzevangers. Nu heeft het gilde naast Jan en Trudy Scheepers (Koningspaar van het Gilde St. Joris – St. Barbara) ook een Prinsenpaar van de Muuzevangers in haar midden. Dave is een zeer actief lid. Hij speelt bazuin, is schutter en wapenmeester, allemaal zaken die hij met veel enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel uitvoert.

Zijn gemalin Prinses Jolanda is ook lid van het Gilde en werkt met veel energie en enthousiasme om het bazuinblazen onder de knie te krijgen, wat haar heel goed afgaat.                                                         

Naast Dave en Jolanda van der Palen zijn ook hun twee kinderen lid van het Gilde, Janne en Nienke samen met opa Henk van der Palen zijn ze allemaal, spontane en actieve leden die een positieve stempel op het Maarheezer Gilde drukken.

Voor veel leden van het Gilde was het dan ook niet direct een verrassing dat ze werden gekozen.  Ze worden het carnavalsseizoen bijgestaan door Adjudant Peter Stoter en zijn vrouw Hofdame Petra. Zij zullen de kastanjes voor hen uit het vuur halen en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Met elkaar hebben ze heel veel ervaring bij CV de Flappetappers opgedaan en hebben ze hun sporen bij de Muuzevangers verdiend, dus dat gaat goedkomen! Ze hebben dan ook een heel pakkende leuze: ‘Deze carnaval laten we niks schieten. Nog eentje dan en volle bak genieten’. 

Via HAC Weekblad wil het gilde hen allemaal een heel mooi carnavalsseizoen toewensen!