Herfstfeest Samana

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Dinsdag 21 november ging het jaarlijks herfstfeest van Samana door in de parochiezaal. Er werd begonnen met een misviering voorgegaan door de pastoor.  In deze viering werden ook de overleden leden herdacht van het voorbije jaar. Daarna werd aan tafel gegaan voor een lekkere warme maaltijd. Boer Martijn vermaakte de aanwezigen met muziek en leuke mopjes. Daarna was het tijd voor koffie en als afsluiter kregen de mensen een prijsje mee naar huis van de gekende tombola. De tafels waren weer mooi versierd helemaal in de herfstsfeer en dit jaar hadden ze bij Samana ook aan de vogeltjes gedacht. De creagroep maakte kleurrijke vogeltjes in vilt en samen met een mezenbol en een bordje vogelvoer stapten de leden tevreden weer naar huis. Het was een gezellige  namiddag met dank aan de kernleden die weer het beste van zichzelf hebben gegeven.