Challenge van Stichting ROZE

EINDHOVEN – De kerstdagen zijn in zicht. De tijd van heerlijk eten, lichtjes in de bomen, cadeautjes en samenzijn. Helaas is dit niet voor iedereen zo. Veel dieren hebben ook in deze tijd van het jaar een afschuwelijk bestaan. Bijna dagelijks komen er bij het dierenasiel dieren binnen die acute medische zorg nodig hebben. Dit kan komen door extreme verwaarlozing, dumping, een aanrijding of ziektes. Ze kunnen niet inschatten en plannen wanneer de dieren binnenkomen en spoedeisende hulp nodig hebben. Helaas ligt er dan geen zak met geld op de plank. Voor een inzamelactie is het op dat moment vaak te laat, daarom wil Stichting ROZE dit vóór zijn.

Geld zou geen afweging moeten zijn of een dier een medische behandeling mag krijgen of niet en daarmee overleeft of niet. Ze willen er voor álle dieren kunnen zijn! De dieren hebben het vaak op onverwachte momenten zo hard nodig om gered te worden. Stichting ROZE wil met deze challenge geld inzamelen voor dieren die in het nieuwe jaar acute medische hulp nodig hebben om te kunnen (over)leven.

Christmas Challenge – komen jullie mee in actie voor dieren in nood?
Tijdens de Christmas Challenge (tot 31 december) kun jij als dierenvriend, maar ook bedrijven, scholen, buurtverenigingen etc. in actie komen. Jong en oud kan zich inzetten om dieren in nood te helpen. Iedereen kan meedoen. Doneer óf verzin een leuke challenge. Dit kan van alles zijn. Denk aan het inzamelen van statiegeldflessen, het verkopen van koekjes op een kerstmarkt en daarvan de opbrengsten doneren. Of misschien wil je met een team 5 km hardlopen in een kerstmannenpak om geld in te zamelen? Het kan niet gek genoeg. Iedereen is vrij om zelf te kiezen. En, Stichting DierenLot verdubbelt een deel van alle donaties. 

Geen inspiratie? Help mee om de dierenkerstkaarten van Stichting ROZE te verkopen. De opbrengsten gaan naar de Christmas Challenge. Meer informatie bekijk de website of stuur een mail naar info@rozeindhoven.nl

Stichting ROZE is dé dierenopvang en dierenambulancedienst voor zwerfdieren in nood, voor Eindhoven en dertien regiogemeenten. Per jaar worden hier ruim 2000 dieren opgevangen en verzorgd, voordat zij de natuur in kunnen of een nieuw thuis vinden. Alles draait hierbij om dierenwelzijn!

Vind je een dier in nood of een huisdier zonder baasje, bel 040-7470100. Is je dier vermist, meld het aan via de website van Stichting ROZE en Amivedi.