25ste Teutenbosloopcriterium

REGIO – De sportdiensten en atletiekclubs van Hamont-Achel, Lommel, Pelt en Hechtel-Eksel organiseren de komende maanden traditiegetrouw een Teutenbosloopcriterium. En het belooft een extra speciale editie te worden, want we zijn dit jaar al aan editie 25 toe! Recreatieve lopers kunnen zich de komende maanden uitleven op acht afwisselende boslopen, waarbij je elke keer kan kiezen tussen 1, 3, 6, 9 of 12 kilometer.

Inschrijven kan doorlopend vanaf 9 tot 10.30 uur.  Je kan vrij starten tussen 9 en 10 uur of meedoen met de groepstart om 10 uur. Overtuigd om mee te doen? Haal alvast al maar je sportschoenen uit de kast voor een laatste training, want de eerste sessie van het Teutenbosloopcriterium vindt al plaats op zondag 17 december, aan de Witteberg in Achel. Daarna volgen de boslopen in Herent (Pelt, 7 januari), Holheide (Pelt, 21 januari), De Soeverein (Lommel, 28 januari), park Heesakkerheide (Pelt, 25 februari), Duinenstadion (Hechtel, 3 maart), Bosuil (Pelt, 17 maart) en de afsluitende bosloop in Kattenbos (Lommel, 24 maart). Wie aan vijf van de acht boslopen deelneemt, ontvangt een praktisch souvenir op de slotloop in Kattenbos.

Deelnameprijs per bosloop bedraagt € 2. In deze prijs zit de verzekering, drankjes en een stuk fruit. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan krijg je elke bosloop een leuk aandenken en mag je gratis deelnemen aan de 1 km.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het Teutenbosloopcriterium.