Er is weer een kerstmarkt in Hamont 

HAMONT-ACHEL – Er is weer nieuw leven geblazen in de Kerst op de Markt Hamont. Iedereen is op zaterdag 16 december van harte welkom op het marktplein van Hamont voor Kerst op de Markt. De markt gaat door van 15.00 uur tot 23.00 uur. De organisatie heeft voor een grote tent gezorgd zodat iedereen, onder welke weersomstandigheden dan ook, kan komen genieten. 

Dus kom op 16 december genieten van de gezelligheid en een bezoekje brengen aan een van de stands. Deze keer zijn er weer heel wat lokale verenigingen en enkele ondernemers die tijdens de markt een hapje en/of een drankje aanbieden. 

Natuurlijk is er ook voor entertainment gezorgd. Niemand minder dan de Kerstman zal aanwezig zijn, maar dat is nog niet alles. Want tussen 18.30 uur en 20.00 uur komt ‘Vlaanderen Zingt – de Kersteditie’ aan bod. Alle aanwezigen krijgen de kans om uit volle borst mee te zingen met tal van bekende kerstliederen, want het publiek krijgt ook de teksten. Naast een aantal ambiancenummers zingt het publiek ook sfeervolle songs en de bekendste en mooiste kerstliedjes (van ‘Last Christmas’ en ‘All I want for Christmas is you’ tot ‘Jingle Bells’ en ‘Stille nacht’. Ook wordt er een warme oproep gedaan: de organisatie is namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die samen met Vlaanderen Zingt op het podium mee te zingen. Wie graag meedoet mag zich aanmelden door een mail te sturen naar kerstmarkt@hamont-achel.be. En ook coverband Benzton komt langs. Deze band brengt hits van vroeger en nu. Ambiance gegarandeerd!  Zak dus op zaterdag 16 december af naar het marktplein van Hamont. Er is een grote tent voorzien, dus weer of geen weer: de kerstmarkt is die dag the place to be. 

Archieffoto Gerard Coenen