Prinsenbal C.V. De Toeters

BUDEL-SCHOOT – C.V. De Toeters start het nieuwe carnavalsseizoen officieel op zaterdag 16 december met het Prinsenbal. Allereerst wordt afscheid genomen van Prins Ivo I en Prinses Rian met hun Adjudanten Patrick en Teun en van onze Jeugdhoogheden Jeugdprins Stan, Jeugdprinses Daphne, Jeugdadjudanten Nikki en Myla en Jeugdvorst Aiden. 

Daarna worden uiteraard de nieuwe Hoogheden en Jeugdhoogheden aan jullie voorgesteld. Wie o wie gaan de scepter zwaaien over Toeterland? De spanning stijgt enorm en ze hebben er ontzettend veel zin in. De Toeters hebben de afgelopen weken al enkele hints gegeven over wie het zouden kunnen zijn.

De hints die tot nu toe via social media kenbaar zijn gemaakt zijn: De Komende periode wordt er niet gefietst, Gezelligheid voor Altijd, Wie tRekt er dit seizoen aan de bel, en een echte radTdraaier. Hou onze socials komende week in de gaten voor nog een extra hint.

Natuurlijk weet je het nu zeker, wie de nieuwe Hoogheden worden van Toeterland. Wil je kans maken op een overheerlijke bak Budels Bier, mail dan je voorspelling naar: gokjewagen@cvdetoeters.nl en je dingt automatisch mee. Voorspellingen moeten uiterlijk op 15 december om 23.11 uur binnen zijn!

Na de officiële plichtplegingen wil de carnavalsvereniging vooral een supergezellige avond maken van het Prinsenbal om zo het carnavalsseizoen in Toeterland te openen en de trend te zetten voor  het komende seizoen.  DJ Thijs zal voor de muziek gaan zorgen en garant staan voor een sfeervolle avond.  

Al met al zijn dus alle ingrediënten aanwezig voor een topavond. Dus, ben je nieuwsgierig wie de nieuwe Hoogheden zijn, heb je zin in een gezellige carnavalsavond, zorg dan dat je erbij bent op zaterdag 16 december vanaf 20.00 uur in De Reinder te Budel-Schoot.

Tot slot: de voorverkoop van de Bonte Avonden vindt plaats op zondag 7 januari van 11.00  tot 12.30 uur en op vrijdag 12 januari van 19.00 tot 20.30 uur, beide in Café De Sport te Budel-Schoot. De Bonte Avonden vinden plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 januari. Het beloven weer mooie avonden te worden met een gevarieerd programma.  

Alaaf, C.V. De Toeters!