HAC zoekt bezorger in Maarheeze en Dorplein

MAARHEEZE/DORPLEIN – Ben je graag actief bezig in de buitenlucht? Wil je iedere week wat bijverdienen? En ben je ook zo blij als je mensen op de hoogte kan brengen van de laatste nieuwtjes uit de regio? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou! HAC Weekblad is namelijk op zoek naar een nieuwe, enthousiaste bezorger. De wijk in Budel is inmiddels ingevuld, alleen in Maarheeze (omgeving van De Brink) en in Budel-Dorplein (Oud Dorplein) nog niet. Dus woon je in Maarheeze of Dorplein en heb je nog enkele uurtjes vrij per week? Meld je dan aan als bezorger! Wij bieden een mooie vergoeding, eventueel een fietstas en een fijne samenwerking. Jij wordt een onmisbare link tussen de redactie en de lezers. Donderdagochtend ontvang je de krant en eventueel de folders, netjes aan jouw deur en vandaar kan je beginnen met het rondbrengen. Wanneer je dit doet mag je zelf beslissen, als de kranten maar uiterlijk op vrijdag in alle brievenbussen liggen. Meer info via info@hacweekblad.eu of via tel. 0032 11 757201. Wij geven je graag de nodige informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het HAC-team!