Kerstsingle 2023 ‘Christmas for me’!

PELT – Vorig jaar brachten Jacy Janice, Marc-V en Rick de Hey hun eerste kerstsingle ‘This Christmas’ uit en ze kregen toen de smaak helemaal te pakken. De kerstperiode 2023 zit er ondertussen alweer aan te komen en opnieuw gaan zij een steentje aan de kerstsfeer proberen bij te dragen. Op vrijdag 1 december 2023 is hun nieuwe kerstsingle gelanceerd: ‘Christmas for me’! 

Jacy Janice (echte naam Nathalie Jannis geboren te Antwerpen en getogen Limburgse woonachtig te Pelt)  schreef de tekst zelf en deze uit het leven gegrepen. Alleen zijn met kerst en daar helemaal oké mee zijn, tijd voor een beetje female empowerment. 

‘Christmas for me’ is een typische kerstsingle met de nodige kerstbelletjes maar dit jaar weliswaar met een leuke beat eronder. Via deze link kan u de single gratis downloaden (beperkte periode) https://tinyurl.com/ChristmasforMe 

De kerstsingle is ook digitaal beschikbaar via de gekende platformen zoals Spotify, Deezer, Beatport, ITunes, Amazon….