Limburgs cross criterium

REGIO – Op zondag 3 december was het Limburgs cross criterium te Bree. Ook Sporting Atletiek Club Neerpelt (SACN) was van de partij. Het leek voor SACN haast een thuiswedstrijd, want er waren maar liefs 92 SACN’ers die zich hadden ingeschreven. De clubkleuren waren dan ook alom aanwezig in alle veldloopwedstrijden. De wedstrijd vond plaats in De Boneput te Bree. In de voormiddag was het koud, droog en mooi winterweer.  

De Peltse atleten presteerden top! De resultaten: Roos Verheyen (zilver bij de pupillen) Yfke Stessens (goud bij de pupillen) Robbe Faes (zilver bij de pupillen) Nienke Mennen (brons bij de miniemen) Tuur Verheyen (goud bij de miniemen) Stan Bax (brons bij de cadetten) Lowie Wouters (zilver bij de scholieren) en Tahnée Vandebroek (goud bij de juniors)

Met 3 keer goud en 8 podiumplaatsen was SACN zeker tevreden!

Op de foto Robbe FaesFoto Marc Faes