Niet ons niveau…

BUDEL – Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd van Ledûb Volleybal Dames 1  tegen VCN dames 1 op het programma. Lynn Rademaekers maakte dit verslag: “We wisten dat dit een moeilijke pot zou worden, omdat ze maar 1 puntje onder ons stonden. Spannend was het zeker. Na eerst mooie foto’s te hebben gemaakt met de nieuwe rugzakken en sponsoren klonk het eerste fluitsignaal.

Amy, Ellis, Laura, Julia, Pien, Lynn en Daielle begonnen aan de eerste set. Voordat we echt mochten beginnen, mocht onze mini Roos laten zien wat ze kan en dat deed ze. Daarna was het onze beurt, we begonnen sterk, er werd veel verdedigd en mooie ballen afgemaakt, onder andere onze Ellis Hermans was weer on fire. Helaas kregen we niet onze servicedruk op orde waardoor VCN hun spelletje kon spelen waar wij moeite mee hadden. Hierdoor wint VCN ook de set met 16-25.

Na dit verlies waren we even wakker geschud. We beginnen de set dan ook sterk en starten met een 4-1 voorsprong. We waren weer aan het genieten in het veld en dat straalde we ook uit. Ondanks onze voorsprong komt VCN nog goed terug. Na duidelijk woorden van onze coach wisten we dat we niet moesten gaan inkakken en dit lukte. We winnen de set met 25-22.

Deze energie moesten we vasthouden!! Helaas lukte dit niet… Door veel persoonlijke fouten en geen servicedruk, speelde VCN lekker vrijuit en maakte ons het erg moeilijk. Ondanks dat bleven we wel vechten en kwamen een paar keer nog goed terug, maar helaas was dit niet goed genoeg. We verliezen deze set met 18-25.

Dan maar een 3-2tje werd er langs de kant gezegd en daar gingen we ook voor. Het mocht helaas niet zo zijn. De vierde set was eigenlijk een herhaling van de derde set. Er werd gevochten, maar dit was helaas niet genoeg. We verliezen ook de vierde set met 22-25 en hiermee ook de wedstrijd met 1-3.

Lang treuren om deze nederlaag doen we niet, koppen omhoog en dinsdag weer vollebak aan de slag op de training, want zaterdag staat onze ‘verste wedstrijd’ van het seizoen op het programma. We mogen namelijk naar Warmenhuizen tegen Bejo/Dinto dames 1 en dit is bijna 2,5 uur rijden. We zijn zeer gebrand om alle punten mee naar huis te nemen. Hopelijk ondanks de afstand zien we jullie daar om 18.00 uur!”

Foto Jos Meusen