Sporten bij Zurrik Sportief

SOERENDONK – Sportvereniging “Zurrik Sportief” is elke week volop in beweging in de Gymzaal naast “Den Donck” te Soerendonk. Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar zorgt de vereniging ervoor dat sporten met gezellig samenzijn voor een ieder toegankelijk is. De  contributie per kwartaal is €15 (jeugd), €22,50 (volw.1 uur)  of €28 (volw.1,5 uur). Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. Wil je een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, badminton, Sport & Spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan! Je krijgt bij ons drie gratis proeflessen! Wij lichten er vandaag een sport extra uit. 

Basketballen jeugd
Zaterdag 18 november waren de basketballers van Zurrik Sportief te gast bij Basketbal Academie Limburg in sporthal Boshoven in Weert met ouders, familie en supporters. Onder leiding en organisatie van basketbal Academie Limburg trainen er wekelijks ca 15 kinderen tussen 10 en 15 jaar in de gymzaal van Soerendonk. De kinderen mochten meedoen aan de ploegvoorstelling bij  Basketbal academie Limburg (BAL)  in liepen met de basketbal  professionals het veld op. Ook de ouders van de kinderen waren te gast om dit mee te kunnen maken. Als verrassing kregen de kinderen een origineel Zurrik sportief Basketbal academie Limburg speciaal shirt cadeau. 

Is basketbal ook iets voor uw kind? Kom dan op donderdag naar de gymzaal in Soerendonk op de van Schaiklaan van 19.00 uur tot 20.00 uur. Word je na 2 à 3 proeflessen lid dan ontvang je ook zo een mooi shirt. Voor vragen en info: bertp@balimburg.nl

Voor meer informatie over deze en alle andere sportmogelijkheden neem contact op met:  Stef Verhoeven, inekesmits8@gmail.com en Ineke Smits, inekesmits8@gmail.com 0031 6 83833897.