Eerste foto van de nieuwe Hoogheid c.v. Buulder Buk

BUDEL – Zaterdag 16 december wordt bij c.v. Buulder Buk bekendgemaakt wie als 68e Hoogheid van Buul zal regeren en de beroemde scepter met alle voorgangers in handen gaat krijgen. Er werden al vijf hints gedeeld om de richting aan te geven waarin gokkers een poging kunnen doen om na de bekendmaking een bakje Budels te scoren. Deze week nog een keer drie hints. Zij helpen natuurlijk om te bepalen of het een Prins, een Prinses of een Prinsenpaar gaat worden. En als extra surprise kadootje hebben we ook nog eens de eerste foto gekregen die we mogen delen. Hier zijn ze dan: Hint 6; Heeft het in de vingers, Hint 7; Heeft iets met 11 en Hint 8; Weet hem wel te raken. Hebben we hiermee voldoende van de geheime sluier opgetild voor jou als carnavalsvolger? Stuur dan jouw naam of je namen als je denkt aan een Prinsenpaar naar secretaris@buulderbuk.nl