Kerst/winterwandeling Bergrunners

CRANENDONCK – Op woensdag 27 december tussen Kerstmis en Nieuwjaar, houden de Bergrunners weer hun jaarlijkse Kerst / Winterwandeling voor alle wandelliefhebbers. Op deze woensdag is het een mooie gelegenheid om de natuur op te zoeken en in de frisse buitenlucht een mooie wandeling te maken. De wandelaars kunnen kiezen tussen een  lange wandelroute van 20 kilometer en de twee kortere 7,5 en  van 12,5 kilometer. De wandelingen gaan door de prachtige natuur van Cranendonck. De routes zijn met pijlen aangegeven (met o.a. wandelroutenetwerk) en zijn zeer gevarieerd . Startplaats is Manege de Auw Meulen Hoenderstraat 7 Budel. Inschrijven voor 20 km. tussen 9.00 en 10.30 uur en voor de  7,5 en 12,5 km tussen 9.00 en 12.00 uur. De inschrijfkosten zijn € 3,5, jeugd t/m 12 jaar gratis. Bij de lange wandelroute is er een pauzeplaats. Aan het einde van de tocht kunt u genieten in de manege D’Auw Meulen van een kop heerlijke soep en een oliebol van het huis. Voor meer inlichtingen tel. 0031 6 14139196 of internet www.bergrunners-budel.nl