Muzikale avond Seniorenvereniging Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Dinsdagavond 21 november organiseerde Seniorenvereniging Dorplein een muzikale avond met de Shantygroep “Aan Poal 60” uit Nederweert in De Schakel. Het werd een gezellige avond met shanty-muziek. Shanty-muziek en zeemansliederen maken allebei gebruik van onderwerpen als vrouwen in de havensteden, verre landen en de liefde. Het koor nam ons mee op een virtuele reis naar verschillende oorden. Er werden bekende en onbekende nummers ten gehore gebracht.  De aanwezige leden deden gezellig mee en genoten van een hapje en een drankje.  

De volgende activiteit is de jaarlijkse Kerstviering op woensdagavond 13 december om 18.00 uur in De Schakel. Deze avond bestaat uit eten, drinken, live muziek, maar het is vooral een avond vol gezelligheid en samenzijn. Bent u 55+? Wilt u meer weten over onze vereniging en onze activiteiten? Of een keer een van onze activiteiten bijwonen? Neem dan contact op met ons secretariaat: seniorenverenigingbd@hotmail.com

Op donderdagmiddag wordt er in De Schakel gekaart (rikken en Amerikaans jokeren). 

Voor het zowel het Amerikaans jokeren als het rikken zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. Kom gerust een keer kijken en/of meedoen. Loop op donderdagmiddag eens binnen bij De Schakel of neem contact op met ons secretariaat via bovenstaand e-mailadres.