Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor deze twee katten. ROZ schrijft: “

2 superleuke langharige cavia’s. Ondertussen zijn alweer bijna 6 maanden bij ons, dat is veel te lang! En dat terwijl het zulke leuke sociale beestjes zijn. Ze verblijven in een gastgezin en zijn daar al helemaal aan het reilen en zeilen van een huishouden gewend geraakt. 

Iemand heeft ze samen gevonden langs het kanaal tussen Oirschot en Best. Ze zouden het heel goed doen in een gezin met kinderen. 

Fotogeniek zijn niet echt, maar in het echt zijn ze echt heel knap! Ze hebben met hun lange haren natuurlijk wel vachtverzorging nodig, gelukkig vinden ze het heerlijk om geborsteld te worden. 

Ze zijn allebei gek op groente, je kunt ze van alles aanleren door ze te belonen met een gezonde snack. Kortom: wil je graag wat leven in huis, overweeg dan dit leuke cavia duo! 

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147