Akoestisch kerstconcert met 3JS  

VALKENSWAARD – De knusse familiesfeer van vroeger, het kerstverhaal, de glitter, de emotie, de terugblik naar het afgelopen jaar. Het komt allemaal terug in de show Acoustic Christmas van de 3JS, op donderdag 21 december in De Hofnar.  De 3JS brengen al zes jaar intieme kerstconcerten op de planken en ‘Acoustic Christmas’ is inmiddels een begrip geworden. Geen toeters en bellen, maar een akoestische benadering van traditioneel en modern kerstrepertoire.

Acoustic Christmas
3JS aangevuld met piano, bas en viool geven een sfeervolle akoestische draai aan de meest uiteenlopende kerstnummers van de afgelopen 100 jaar. Natuurlijk mogen de mooiste kerstklassiekers niet ontbreken. Geniet van traditionele en moderne kersthits van onder anderen Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley en The Cats. Kerst kan nu echt beginnen.

Info & kaarten  
Kijk voor meer informatie over de solisten en ensembles, of over het bestellen van kaarten, op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.