Bakker Racing Products: voor fietsen en alles wat erbij hoort! 

NEDERWEERT – Bij Bakker Racing Products kan iedereen terecht voor een uitgebreid assortiment wielrenfietsen voor amateurs en professionals. Sportfietsen zoals o.a. mountainbikes, racefietsen, gravel bikes van diverse prominente merken worden er aangeboden. Bovendien bent u hier ook aan het juiste adres voor alle benodigde accessoires, fietskleding, – schoenen, -helmen,… en is de winkel uitgerust met een eigen professionele werkplaats. 

Fietsen 
Bakker Racing Products is gespecialiseerd in sportfietsen allerhande, zowel voor amateurs als professionals. Er worden verschillende hoogstaande merken aangeboden en in de showroom staan tal van modellen opgesteld. Er is een ruim aanbod sportfietsen voorhanden in diverse prijsklassen. Veel modellen zijn zelfs onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Er worden diverse topmerken gevoerd waaronder Ridley (BE), Trek (USA) en Wilier (IT). 

Fietskleding 
En ook alle benodigdheden om je fietservaring compleet te maken, heeft Bakker Racing in huis. Zo is er een uitgebreid aanbod aan fietskleding voor dames, heren en kinderen: gaande van fietsbroeken en shirts tot (regen- en wind)jacks, handschoenen en onderkleding. Fietshelmen, -brillen en -schoenen (in alle maten, kleuren en stijlen) vervolledigen het aanbod. 

Fietsaccessoires, onderdelen en onderhoudsproducten 
Omdat de juiste accessoires een belangrijk onderdeel zijn van een prettige fietservaring heeft Bakker Racing ook hierin een ruim aanbod. Denk aan spatborden, verlichting, onderhoudsproducten, fietstassen, zadels,…  En ook sporthorloges en fietscomputers zijn verkrijgbaar. Laat je adviseren en kom te weten welk toestel het beste past bij jouw fietservaring! Losse fietsonderdelen heeft Bakker Racing ook in huis. Op zoek naar een 

fietsband, stuur, wielset of ander onderdeel? Loop zeker eens binnen! 

Werkplaats 
De winkel is uitgerust met een eigen professionele werkplaats voor zowel kleine als grote onderhoudsbeurten of reparaties. Er is keuze uit verschillende onderhoudsbeurten. Zo is er de ‘kopman/kopvrouw beurt’, een grondige servicebeurt met alles erop en eraan, die ervoor zorgt dat jouw fiets in topconditie blijft. De ‘Meesterknecht beurt’ is een reguliere servicebeurt waarbij de belangrijkste zaken zoals versnellingen, remmen en speling behandeld worden. 

Webshop 
Wie surft naar www.bakkerracingproducts.nl komt uit op de geheel vernieuwde webshop. Op deze site is het volledige assortiment te vinden. Via Bakker Racing haalt u producten van topkwaliteit in huis en u kan er, zeker ook na de aankoop, terecht voor een goede service en een professioneel advies. 

Bakker Racing Products is gelegen aan de Pannenweg 430-432 in Nederweert. Bezoek de webshop via www.bakkerracingproducts.nl of bel voor meer info naar tel. 0031 495745910. Mailen kan naar info@bakkerracingproducts.nl