Gezellige kerstsfeer op de Kerstmolenmarkt in Borkel en Schaft

BORKEL EN SCHAFT – De kerstsfeer komt tot leven op zaterdag 16 december in Borkel en Schaft, waar de Kerstmolenmarkt plaatsvindt van 16.00 tot 20.00 uur. Met ongeveer 30 kraampjes van lokale ondernemers belooft het een betoverende avond te worden, doordrenkt met kerstgezelligheid en diverse lekkernijen.

Verschillende vertrouwde kramen, die elke maand voor lokale gezelligheid zorgen, zijn aanwezig, zoals heerlijke kazen en geitenkaas tot ambachtelijke honing, smaakvolle jams en lakenvelder vlees. Maar dat is nog niet alles; de Kerstmolenmarkt heeft ook dit jaar enkele verrassende nieuwkomers. Diverse kerstdecoratie, cadeau artikelen en speciaal bier, worden afgewisseld met kleurige sieraden en natuurlijke zeepjes. 

Ook als je honger hebt is er goed nieuws! Proef de verrukkelijke churros en de smaakvolle worstenbroodjes die de smaakpapillen zullen verwennen. En natuurlijk mogen de klassiekers niet ontbreken: warm jezelf op met een heerlijke glühwein of chocolademelk. De Kerstmolenmarkt wordt nog specialer gemaakt door de aanwezigheid van live kerstmuziek verzorgd door de kerst-Emos uit Borkel. 

De Kerstmolenmarkt wordt gehouden voor de molen en op de Dorpsstraat die hiervoor afgezet is. Middels open tenten, haardvuurtjes en verlichting wordt de sfeer er net als vorig jaar weer ingebracht. Mis deze betoverende avond niet en zorg dat je op 16 december aanwezig bent op de Kerstmolenmarkt in Borkel en Schaft!