Oproep voor Senioren die naar Buulse Zittingen willen gaan 

BUDEL – Een belangrijke oproep voor alle senioren die trouw elk jaar de seniorenzitting van c.v. Buulder Buk hebben bezocht. En belangrijker nog voor al diegene die dat dit jaar ook weer zouden willen gaan doen. De Buulse zittingen werden in het verleden vaak voorafgegaan door een speciale seniorenzitting op de zondag voordat de andere zittingen van start gaan. Let op, dat is dit jaar niet het geval! De zittingen zijn dit jaar op Zaterdag 20 januari, zondag 21 januari een Matineevoorstelling, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari. De matineevoorstelling op zondag 21 januari is niet meer een zitting die exclusief is voorbehouden aan senioren als bezoekers. Iedereen die dat wil is van harte welkom en het verdient dan ook echt aanbeveling om vooraf kaarten te kopen voor deze voorstelling! Dat is de enige garantie dat je op zondagmiddag 21 januari kunt genieten van een volle Buulse Zitting met 100 % artiesten van eigen bodem. De kaartverkoop voor alle Buulse Zittingen is van start gegaan op vrijdag 1 december. De onlineverkoop is dan te bereiken via de website www.buulderbuk.nl.

Via de website van De Borgh kunnen ook kaarten voor de Buulse Zittingen gekocht worden. Mocht je minder digitaal zijn en wil je ook heel graag naar de zittingen dan kun je tijdens kantoortijden ook terecht aan de balie in MFC De Borgh. Ook daar zijn de kaarten verkrijgbaar voor de Buulse Zittingen 2024. (Leuk als kadootje tijdens de kerstdagen.) Bij de Zittingen op het podium Tonpraters Tom van Osch, Klaas Bex en Hans van Baarschot. Jeugdige tonpraterstalenten Tygo Compen, Kevin van der Heijden of Thijs Vlassak. De Buulse cabaretgroepen “Vrullie op traelel” en “Zoer en Brus”. De Knoterbheren vormen de muzikale invulling samen met Hofkapel De Blaosbuk die een verrassing hebben aangekondigd voor de Buulse Zittingen. Exchange en T-Squat zullen beiden een spectaculair optreden verzorgen met ongekende geluids- en lichteffecten. Zorg dat je er geen spijt van krijgt als je deze Zittingen gaat missen.