Senioren Budel kijken uit naar Decembermaand!

BUDEL – In de nu nog wat natte decembermaand is het wachten op de mooie dagen waarin we samen weer kunnen genieten van wandelingen en gezellige bijeenkomsten met lichtjes, lekkere hapjes en glühwein. De komende week gaan de senioren van Budel wandelen in de prachtige omgeving van de Malpie tussen Borkel en Schaft en Valkenswaard. Ze vertrekken dinsdagmiddag om 13.30 uur achter de Borgh om daarna de omgeving met vennen en prachtige routes te gaan verkennen.

Op zaterdag 16 december houden de senioren dan hun kerstviering. In de grote, mooie en in kerstsfeer aangeklede theaterzaal van de Borgh is alles goed voorbereid om er een warme, sfeervolle middag van te maken. Er wordt gestart met een heerlijke kerstlunch en er staat een muzikaal optreden gepland van Rob, Ria, Ronnie en de Zippers. In de pauze van dat optreden is er koffie of thee met vlaai en na het tweede gedeelte nog een lekker drankje. Tijdens dit samenzijn is er vanzelfsprekend ook aandacht voor diegenen die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen. Natuurlijk kunt u ook komende week op dinsdag, woensdag en donderdag bij de Senioren Budel, in de foyer van de Borgh, terecht voor een spelletje en ontspanning.