Alles nog eens op een rijtje voor de nieuwe Hoogheid c.v. Buulder Buk

BUDEL -Komende zaterdag 16 december is het eindelijk zover. Dan mag de nieuwe Prins/Prinses of het nieuwe Prinsenpaar van  c.v. Buulder Buk eindelijk vertellen dat zij het komende carnaval voorop zullen gaan bij het carnaval in Buul. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de bekendmaking aanwezig te zijn. Deze zal plaatsvinden in de Bokkenstal, beter bekend als Zaal Proost, aan de Deken van Baarsstraat. Om 20.11 uur begint het feest en wordt er natuurlijk eerst afscheid genomen van Prinses Nicky I en Prins Jeroen die het voorbije jaar op de scepter van c.v. Buulder Buk hebben gepast als 67e Hoogheid van het Bokkenriek. Daarna zal het niet zo heel lang duren voor bekend gemaakt gaat worden wie als 68e Hoogheid van Buul gepresenteerd zal gaan worden. Deze presentatie zal dit jaar op een unieke manier plaatsvinden en vol verrassingen zitten. Dat mag je dus zeker niet missen. Na de bekendmaking is het natuurlijk meteen volop bal en zal er een gezellig carnavalsfeest losbarsten onder aanvoering van Pr……….. Oeps dat mag nog niet verteld worden!
Velen lieten al weten wat er volgens hen op die puntjes moet staan. Voor wie het nu ook weet en ook kans wil maken op die combi van drie B’s, een Beste Bak Budels, kan tot uiterlijk elf minuten over elf op vrijdagavond 15 december een gokje wagen via secretaris@buulderbuk.nl. Om het niet te moeilijk te maken alle hints, en dat zijn er maar liefst 11, nog eens op een rijtje:

1) Houdt van lekker borrelen
2) Gaat nu voor het echt
3) Carnaval zit in het bloed
4) Geniet van het leven
5) Zit niet stil
6) Heeft het in de vingers
7) Heeft iets met 11
8) Weet hem wel te raken
9) Jong geleerd is oud gedaan
10) Houdt van het levenslied
11) Wil er graag samen met iedereen een geweldige carnaval van maken.

Foto Nicky met Jeroen, adjudanten en vorsten Buulder Buk 2022- Foto Michel Achten