FC Cranendonck verliest met 4-1 uit bij DOSKO’32

CRANENDONCK – In de laatste wedstrijd van dit jaar verloor FC Cranendonck enigszins geflatteerd van DOSKO. Na een gelijkopgaand begin was het DOSKO dat na 30 minuten gelukkig op voorsprong kwam. Een schot vanaf 20 meter werd getoucheerd, waardoor keeper Tom van Happen kansloos was. Tot aan de rust kregen beide teams nog wel enkele kleine kansen, maar de ruststand bleef 1-0. Direct na rust stond FC Cranendonck even te slapen en kon DOSKO de 2-0 aantekenen. Hierna zagen de toeschouwers een beter FC Cranendonck. Na een uur werd de spanning teruggebracht na een mooie kopbal van Ralph van Meijl: 2-1. FC Cranendonck doet er nog alles aan om op gelijke hoogte te komen, maar het wil allemaal niet lukken. Met enkele uitvallen kan DOSKO nog twee keer scoren, waarna de 4-1 eindstand daar is.

Foto Hennie Roosen