Jeugd gaat ook van start bij Buulder Buk

BUDEL – Het is een goede gewoonte in Buul om op de vrijdag voor de bekendmaking van nieuwe Prins, Prinses of Prinsenpaar van c.v. Buulder Buk bekend te maken wie bij de jeugd voorop zullen gaan in het feest der feesten. Dat zal gebeuren tijdens het Jeugdcarnavalsbal op vrijdag 15 december in Zaal de Wielerbaan aan de Maarheezerweg te Budel. Het bal begint om 19.00 uur en zal duren tot 21.00 uur. En goed om te weten: iedereen mag komen en de toegang is gratis.
Tijdens het Jeugdcarnavalsbal wordt het miniboerenbruidspaar bekend gemaakt voor het mini boerenbal op 27 januari.
De organisatie van de miniboerenbruiloft en het miniborenbruidspaar worden verzorgd door Scouting Frère Jacques Budel.

De Jeugdclubs Budel die het jeugdcarnavalsbal organiseren verzorgen al vanaf 1984 dat er elk jaar een nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses bekend gemaakt kunnen worden. Wie zullen er als opvolgers van Jeugdprinses Sjors en Jeugdprins Siem gepresenteerd gaan worden? Ook dat zal bekend gemaakt gaan worden tijdens dit feest voor de Jeugd. Het spreekt voor zich dat Prinses Nicky I meet prins Jeroen en gevolg van c.v. Buulder Buk aanwezig zullen zijn bij de aftrap voor de Buulse jeugd. Tot vrijdag in De Wielerbaan. Entree is gratis en voor de leukst verklede jongen en meisje is er nog een prijsje te winnen. 

Foto’s zijn van Monique Duisters gemaakt tijdens Mini-Boerenbruiloft 2023.

De beide jeugdige paren van 2023. Wie volgt hen op.?