Vacature Hoofdtrainer sv Budel 1

BUDEL – Eerder dit jaar heeft sv Budel besloten dat de samenwerking met Erik van Rooij niet wordt verlengd. Dat betekent dat sv Budel op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer die ons vaandelteam vanaf het seizoen 2023-2024 gaat trainen en coachen. Het bestuur deelt graag de vacature en hoopt begin 2024 de nieuwe trainer te kunnen presenteren.

sv Budel is een voetbalclub uit Budel (Noord-Brabant) en komt uit in de 3e klasse B van het district Zuid 2. De vereniging telt een kleine 1000 leden en heeft op dit moment 10 heren seniorenteams, 26 jongensteams, 2 dames seniorenteams, 5 meidenteams, 1 G-team en een Walking Football team. Voor het komende seizoen is sv Budel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor sv Budel 1.

De hoofdtrainer (m/v) gaat leiding geven aan de selectie van sv Budel in conditioneel, technisch en tactisch opzicht en verzorgt de coaching tijdens de wedstrijden van het eerste elftal. Hij/zij werkt hierbij nauw samen met de rest van de technische- en medische staf van sv Budel 1 en sv Budel 2 en geeft hieraan de leiding. Daarnaast verwacht de vereniging dat de hoofdtrainer ook contacten onderhoudt met de hoofdtrainer van de JO19-1, ons oudste jeugdteam. De hoofdtrainer dient over de volgende competenties te beschikken:

– initiatief nemen – niet bang om iets uit eigen beweging te ondernemen, zonder aansporing van iemand anders, in plaats van af te wachten.

– gestructureerd werken – volgens een plan werken, waarbij je het werk overziet, prioriteiten kunt stellen en deze kunt bijstellen zonder het doel uit het oog te verliezen

– succesvol (samen)werken – ambitieus en enthousiast succesvol je werk verrichten, met voldoende empathisch vermogen om in prettige werksfeer met collega’s en selectie te kunnen samenwerken aan een gezamenlijk doel

– resultaatgericht werken – in staat om plannen en opdrachten in concrete acties om te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor je aandeel in het eindresultaat

Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat hij/zij een bezit is van een door de KNVB erkend trainer/coach diploma Oefenmeester 1/TC1 of Oefenmeester II/TC II met een geldige licentie UEFA A of UEFA B. De hoofdtrainer wordt een arbeidovereenkomst aangeboden voor een bepaalde tijd waarbij de honorering en onkostenvergoeding in onderling overleg worden vastgesteld.

De sollicitatie staat open tot en met 31 december 2023, maar het kan zijn dat het bestuur in overleg met de technische commissie al eerder gesprekken aangaat met geschikte kandidaten. De voorselectie, de uitnodigingen en de sollicitatiegesprekken worden gevoerd door leden van de technische commissie van sv Budel, afvaardiging selectie en enkele bestuursleden. Sollicitaties kunnen schriftelijk verstuurd worden aan de secretaris van sv Budel op davidmorgan@svbudel.nl