Geslaagd kerstmatinee Budels Gemengd Koor

BUDEL – Het was weer volle bak afgelopen zondag in De Borgh in Budel.

Volgens decennia lange traditie gaf het Budels Gemengd Koor haar jaarlijks Kerstmatinee. Gezien de reacties na afloop kan het concert alleen maar geslaagd genoemd worden. 

Voor een volle zaal trakteerde het koor haar bezoekers op een mooie mix van moderne en traditionele kerstliederen en evergreens. Met name de nummers “To Believe”, “Ukuthula”  en “A Christmass lullaby” vielen erg in de smaak, vast mede door de solistische bijdrage van Rose Portugal! Maar er viel nog veel meer te genieten! Het Eindhovens koor “4Tune Entertainment”  onder leiding van Dan Loredan, zette ook haar beste beentje voor met bekende en minder bekende kerstliederen en haar leuke, positieve uitstraling. Als soliste was daar Lieke van de Laar uit Ospel met eigentijdse, sfeervolle liedjes, een jong talent waar we ongetwijfeld nog meer van gaan horen. Ankie Mofers verraste niet alleen als begeleidend pianiste van BGK, maar bracht ook solo enkele nummers op haar saxofoon.

Het geheel werd op voortreffelijke wijze “aan elkaar gepraat” door Gerry te Velde. En dit alles gebeurde natuurlijk onder de muzikale leiding van onze eigen dirigent Hilde Ubben, al 18 jaar de drijvende kracht achter BGK. Het Budels Gemengd koor wil graag iedereen bedanken die vóór of áchter de schermen zijn steentje heeft bijgedragen aan het slagen van het concert! Maar vooral ook veel dank aan U, ons trouwe publiek; bedankt voor Uw komst en woorden van waardering! Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om U heel fijne Kerstdagen te wensen en zien U graag weer terug bij een volgende activiteit van het Budels Gemengd Koor.

Via HAC Weekblad wil het BGK iedereen een goed, gezond en gelukkig Nieuwjaar met veel muziek waar U blij van wordt!