Het Bokkenblaaike komt weer in de bus

BUDEL – Het kan op zaterdag bij het Prinsenbal zo laat of zo vroeg worden als het wil, maar op zondag 17 december zijn de mannen en de vrouwen van de Raad van elf van de Buulder Buk weer vroeg present. Ze zullen dan namelijk weer massaal de straat op gaan om binnen het Bokkenriek elke brievenbus te voorzien van een goed gevuld Bokkenblaaike. Natuurlijk kan iedereen dan ook meteen zien wie er op de voorpagina staat of staan te pronken en komend carnaval voorop gaan in alle polonaises.
De redactie heeft weer hun opperste best gedaan om alle wetenswaardigheden over carnaval in Buul te verzamelen in het Bokkenblaaike. Dus ook hoe je bijvoorbeeld nog aan kaarten kunt komen van de Buulse Zittingen. Dank aan alle adverteerders en begunstigers die het mogelijk hebben gemaakt dat we deze uitgave kosteloos aan alle bokken en geiten kunnen verstrekken. Let wel op als je een Nee-Nee sticker op je brievenbus hebt geplakt. Dan zullen we je moeten overslaan. Als je alsnog een Bokkenblaaike wenst te ontvangen moet je de sticker even afdekken of verwijderen of op de uitkijk gaan liggen en een exemplaar vragen aan de bezorger. Je kunt ook de komende week even binnen lopen bij Veldsink Van Hunsel en Govers op het Capucijnerplein. Daar kunnen tijdens kantoortijden Bokkenblaaikes worden opgehaald. Mocht er mogelijk iemand een te zwaar hoofd hebben om op zondag al op pad te gaan, geef hem of haar dan in elk geval nog tot woensdag om bij te komen en alsnog het Bokkenblaaike te bezorgen. Meer carnavalsnieuws uit het Bokkenriek op www.buulderbuk.nl

Foto Monique Duisters