JM8-10 gingen naar tornooitje bij HCO

PELT – Op zondag gingen JM8 en JM10 van handbal Sporting Pelt op bezoek bij HC Overpelt, voor hun jaarlijkse jeugdtoernooi. Helemaal geen verre verplaatsing, naar De Bemvoort, dus we waren talrijk aanwezig. Luca had 2 ploegjes JM8 bij, die elk 4 wedstrijdjes mochten spelen. Er werd zelfs tegen mekaar gespeeld!  Veel enthousiasme en veel inzet, en ook al veel doelpunten kunnen noteren. Doe zo verder! Charlotte en Nathalie hadden een 20-tal JM10’ers bij, en hadden dus 4 ploegjes ingeschreven.  Meteen goed voor ongeveer de helft van het aantal ploegen van het hele toernooi.  Hier werd dus ook weleens tegen mekaar gespeeld.  Gelukkig waren er, net als bij de JM8, ook wat andere ploegjes aanwezig, dus werd er nog gespeeld tegen Arena, DHCO, Houthalen en uiteraard de thuisploeg, HCO.