Gratis Proefles 4-daagse in Budel

CRANENDONCK – Wil je graag meer tijd voor jezelf? Of creatief bezig zijn en een nieuwe hobby ontdekken? Bij RICK kunnen kinderen en volwassenen hun hart ophalen met ruim 100 cursussen en workshops. Beleef diverse kunstdisciplines zelf met de Proefles 4-daagse van 16 t/m 19 januari 2024 in Budel. Vier dagen lang gratis proeflessen dans, muziek en beeldende kunst.

Bij RICK krijgt je talent de volle ruimte en mag jij jezelf uitdrukken zoals jij dat wilt. Je kunt van alles doen of maken. Individueel of in groepsverband. Lekker avonturieren. Creatief bezig zijn. Even loskomen van de realiteit. Tot rust komen. Jezelf zijn. Je vaardigheden verbeteren en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Jij bepaalt zelf wat bij jou past. Tijdens de Proefles 4-daagse in gemeente Cranendonck probeer je veel kunstdisciplines binnen een korte tijd uit. Zo ontdek je welke cursus het beste bij jou past.

Ontdek allerlei kunstdisciplines. Ben je graag met je handen bezig? Kinderen en volwassenen kunnen lessen tekenen en schilderen volgen. Hou je van muziek? Probeer een muziekinstrument uit zoals de gitaar, piano of slagwerk. Voor de allerkleinsten van 6 – 24 maanden is er Muziek op Schoot waarbij ze spelenderwijs zichzelf ontwikkelen op muziek. Ook kunnen kinderen van 4 t/m 8 jaar heerlijk bewegen tijdens de lessen klassiek ballet.

Wil je een creatieve cursus bij RICK gratis uitproberen? Bekijk het programma van de Proefles 4-daagse voor kinderen en volwassenen via: www.rickraakt.nl/proeflesbudel. Reserveer snel je plek. Vol = vol.

Hi Bas en Alfons, Ik heb weer een leuke nieuwe opdracht voor jullie. Willen jullie interviewen/op de foto zetten: familie Vijghen die ‘Muziek op schoot’ volgt? Muziek op schoot is voor onze jongste cursisten J Baby’s, dreumesen en peuters zijn met hun (groot)ouders bezig met muziek. Samen met het kindje liedjes zingen, dansen, klappen, luisteren, muziek maken en spelletjes spelen. Dit keer is er zelfs een heel gezinnetje dat Muziek op schoot volgt. Papa en mama Vijghen, dochtertje van 2 en zoontje van 7 maanden. Uniek, dit hebben we niet eerder gehad. De focus ligt op de geluksmomentjes die ouders én de kinderen ervaren tijdens Muziek op schoot. De ouders willen graag meewerken aan het interview. Jullie kunnen contact opnemen met moeder Annabelle: 06 13530089 annabelle_vijghen@hotmail.com Meer info over de cursus: https://www.rickraakt.nl/cursusaanbod/cursussen/muziek-op-schoot. @Alfons, zij volgen de les op dinsdagochtend. Het zou leuk zijn als je in de fotoshoot meteen wat extra foto’s maakt die we in de toekomst kunnen gebruiken bij de promotie van Muziek op schoot. Ik zal de docente Ank vragen of zij de cursisten in die groep hierop wil voorbereiden/vragen voor akkoord. De deadline is 1 december. Is dat voor jullie haalbaar? Als jullie nog vragen hebben, hoor ik het graag. Alvast bedankt!