Oudercafé in Bibliotheek Maarheeze

MAARHEEZE – ‘Het oudercafé’ is een plek waar alle (aanstaande) ouders en kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar welkom zijn. Als ouder is het opvoeden van kinderen soms een zoektocht. Bij het oudercafé kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en contacten opdoen. Ook kun je in gesprek gaan met een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau en is er de mogelijkheid om je kindje te laten wegen.

Het oudercafé is een fijne plek met alle gelegenheid om vragen te stellen, zorgen te delen en elkaar te inspireren, allemaal terwijl de kleintjes kunnen spelen en ontdekken. Het oudercafé is voor iedereen, je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. 

Deze ochtend is een leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Ook kun je met je kindje samen boekjes uitzoeken voor thuis. Jij en/of je kindje nog geen lid? Dat regel je meteen deze ochtend. 

Meld je gratis aan
Het oudercafé is op donderdag 21 december van 11.00 tot 12.00 uur. Deelnemen is gratis. Er is volop mogelijkheid om je vragen te stellen of om samen boekjes uit te zoeken. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl