Sporting Pelt dames 2 onderuit tegen Schoten

PELT –  Zaterdag 9 december verplaatste de Liga zich naar Schoten, de nummer 2 in ranking! Het beloofde een spannende wedstrijd te worden: vroeg op de dag, zonder hars en met 2 veldwissels op de bank! Schoten kon in de eerste 10 minuten uitlopen tot 4-2, daarna viel hun snelle aanval wat in het water. Pelt anticipeerde zich hierop. De verdediging stond sterk nadat we overschakelde van 6-0 naar 5-1 opstelling. Schoten kreeg het moeilijker in aanval, terwijl Pelt de ballen netjes in het doel kreeg. Enerzijds door enkele mooi geplaatste penalty’s van Maren, anderzijds enkele shots van onze opbouwers. We gingen met 1 puntje voorsprong rusten: 8-9. De tweede helft begon rommelig, met ons vast gekend dipje. Dit dipje bleef langer aanhouden dan normaal, we lieten ons was overlopen door Schoten. Tel daarbij de vele shots die niet de netten bereikten en zo kon Schoten als snel uitlopen. Joyce haalde een penalty uit het doel. Een wedstrijd die ondanks de score toch goed werd uitgespeeld en waarbij we met een goed gevoel naar huis zijn gereden. 18-13 tegen nummer 2 in de reeks, geen slechte prestatie op zaterdagmiddag! Zondag spelen Dames 1 & Dames 2 gemengd de Beker van Limburg tegen Bocholt! Alle supporters op post om 16.00 uur in het Dommelhof!