Prins Tommy I en Prinses Resy dragen dit jaar de scepter van het Bokkenriek

BUDEL – In zaal Proost werd zaterdag 16 januari na een speciale onthulling de scepter van c.v. Buulder Buk in handen gegeven van de nieuwe en 68e Hoogheden Prins Tommy I en Prinses Resy. Het Prinsenpaar Tommy en Resy van den Dungen wonen op de Buulderbosch. Prins Tommy is geboren en opgegroeid in Gastel en sinds zijn 18e woonachtig in Buul. Zijn ouders waren fanatieke carnavalsvierders en hebben jaren bij de Raad van Elf in Gastel gezeten. Resy Lammers uit de Buulderbosch raakte ook al jong besmet met het carnavalsvirus, haar ouders zijn nog altijd lid van CV Onbesnut. Het prinselijk paar is dit jaar 11 jaar getrouwd en het is 30 jaar geleden dat Tommy de Jeugdprins was in Gastel. Samen hebben ze drie kinderen; Fabe van 13, Ferre van 11 en Loïs van 8. 

Beiden zijn lid geweest van verschillende carnavalsgroepen en daarnaast heeft Tommy diverse logo’s mogen ontwerpen. De verenigingen CV de Plekkers, CV de Jeugdbuk, CV Onbesnut, CV Nè Lullen, CV de Flappies en CV de Koekemarello’s
hebben bijgedragen aan de Carnavalsvierders die ze nu zijn en hebben een plekje gekregen in de onderscheiding die uitgereikt zal worden in de Orde van “De DUNGA”. Voetbal, tennis en padel zijn favoriete bezigheden in de vrije tijd. Maar de sport komt ook allemaal terug in het werk van Prins Tommy bij Kragten. Door het hele land mag hij mooie sportprojecten begeleiden met het doel om mensen aan het bewegen te krijgen in de buitenruimte. Prinses Resy werkt als Kinderfysiotherapeute en ZwangerFitdocente bij Praktijk voor Fysiotherapie Lammers en Hompes in het centrum van Budel. Verder is Resy als kinderfysiotherapeute actief betrokken bij de Boogurt en is ook meerdere avonden in de week te vinden op de velden van SV Budel om de jeugd te trainen. Samen houden ze van lekker eten en drinken en genieten van de uitjes met vrienden en familie. Wanneer er een feestje of evenement is binnen de gemeente Cranendonck dan zijn ze daar meestal wel te vinden. Samen zullen ze alle Bokken en Geiten in beweging gaan krijgen binnen en buiten tijdens het carnavalsavontuur dat ze samen aangaan onder hun leus: PROOST en laat hem smaken! Samen gaan we er een geweldige carnaval van maken!