Kerst bij Seniorenvereniging Maarheeze

MAARHEEZE – In deze donkere dagen zorgt de Seniorenvereniging voor lichtpuntjes op weg naar Kerstmis. Dat is in en om onze thuisbasis “Onze School” al zichtbaar. Buiten staat de nieuwe lichtjesboom volop te stralen en binnen hebben onze creatieve vrijwilligers gezorgd voor mooie kerstbomen en sfeervolle versieringen. Het is daarom een aanrader om eens binnen te lopen voor een kopje koffie/thee of een ander drankje en een praatje. 

Iedereen, wel of geen lid, oud of jong, is op werkdagen tussen 10 uur en 12.30 uur altijd van harte welkom. Zeker eens doen, het is gezellig, lekker warm en er is altijd verse koffie!

Andere lichtpuntjes zijn de kerstactiviteiten die op het programma staan. Op vrijdag 15 december gaan ze met een volle bus naar Maastricht om te gaan genieten van het Kerstconcert van André Rieu in het MECC. En zaterdag 16 december gaan ze met een groep naar de Kerstspecial “Un Dos Stress” in de Smeltkroes. Ze komen vooraf bij elkaar in Ons Kwartier, genieten van een kopje koffie met iets lekkers erbij en gaan dan samen naar de Smeltkroes voor de voorstelling. Op dinsdagmiddag 19 december is de eigen kerstviering compleet met mooie muziek, een kerstlunch, een kerstverhaal en een kerstloterij.

In deze kersttijd willen ze ook denken aan gezinnen die wel iets extra’s kunnen gebruiken. Aan hen delen ze lichtpuntjes uit in de vorm van verrassingspakketten om hen een fijne Kerst te bezorgen. Daarvoor verzamelen ze deze week t/m a.s. vrijdag 15 december levensmiddelen en lekkernijen waarmee ze de pakketten kunnen samenstellen. Uw bijdrage daaraan is van harte welkom. Die kan ingeleverd worden in Onze School tussen 10.00 en 16.30 uur uiterlijk tot a.s. vrijdag 15 dec. Wilt u iets geven, maar weet u niet wat, dan mag het ook een envelop met een geldbedragje zijn, waar dan spullen voor in de pakketten van gekocht worden. Iedereen die iets kan missen is van harte uitgenodigd om deze actie te steunen. De kersttijd is immers de periode bij uitstek om te delen met wie het minder heeft.

Alvast bedankt voor uw bijdrage en alle lezers heel mooie kerstdagen toegewenst!