Kerstmarkt 2023 Bij Domein de Bever

HAMONT-ACHEL – Zondag 10 december werd er een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd bij Domein de Bever door Share&Care. Buiten waren er sfeervolle kraampjes, en zowel binnen als buiten was het gezellig druk. 

De grote zaal was door Domein de Bever volledig ter beschikking gesteld aan vzw Share&Care van de voedsel- en verzorgingskast van Hamont-Achel. Een rendier verkocht enveloppen voor de tombola tijdens de kerstmarkt. Er was een recordaantal prijzen geschonken door inwoners van Hamont-Achel en ver daarbuiten. Ook reed de kerstman met een elfje rond de vijver en mochten de kinderen en hun ouders grootouders gezellig mee.

De heerlijkste winterse hapjes werden aangeboden. Het team van Share&Care verzorgde het entertainment. Zo kon er geknutseld worden, konden de kinderen geschminkt worden of kregen ze een mooie glittertattoo. Ook de grabbelton voor de kinderen was weer een groot succes. Ook werden er tijdens de kerstmarkt veel kerstkaarten geschreven, die het team van Share&Care zal overhandigen aan de rusthuizen in Hamont en Achel. Hartelijk bedankt aan Domein De Bever en het team, dat de hele dag hard heeft gewerkt met een welgemeende glimlach. Iedereen, die op welke manier dan ook heeft meegewerkt aan deze kerstmarkt: van harte bedankt! Dit was al de tweede kerstmarkt georganiseerd door Share&Care, maar zeker niet de laatste!