Ruime keuze bij Lagrange Tegelhandel 

PELT –  In de showroom van Lagrange Tegelhandel is iedereen welkom om het ruime aanbod te ontdekken. “We dragen een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel,” vertelt zaakvoerster Séverine Lagrange. “We willen iedere klant een passend voorstel kunnen doen, dat zowel op het gebied van ‘look’ als ‘budget’ een perfecte match is.” Of u nu kiest voor modern, klassiek, landelijk, tijdloos,… voor welke tegel u ook kiest, samen met het team van Lagrange komt u tot het gewenste resultaat. 

Séverine: “Onze showroom aan de Industrielaan 14 in Overpelt is knus maar erg overzichtelijk en we hebben tal van  verschillende stijlen in huis. Zeker de moeite dus om eens inspiratie op te komen doen.” Lagrange Tegelhandel is gespecialiseerd in Italiaanse, Spaanse en Portugese tegelmerken waar kwaliteit voorop staat. Omdat er een grote keuze is in diverse stijlen, is er voor ieder woningtype wat wils. Laat u verrassen en adviseren door het team van Lagrange! 

Wanneer u kiest voor een totaalpakket hoeft u enkel de gewenste tegels uit te zoeken en de rest wordt van A tot Z voor u geregeld. Dankzij de eigen plaatsingsdienst, die eveneens de afwerking tot in de puntjes verzorgt, hebt u in geen tijd de vloer van uw dromen. “In ons aanbod hebben we tegels voor het volledige huis, van woonkamer tot badkamer en van inkomhal tot buitenterras. En ook voor ons groot aanbod terrastegels geldt: voor ieders stijl én budget.” Maar Lagrange biedt meer, want ook renovatieprojecten kunnen via Lagrange gerealiseerd worden. Zij werken, geheel vrijblijvend en op korte termijn, graag een mooi ontwerp en voorstel voor u uit. Bovendien kan u bij Lagrange ook terecht voor alle nevenproducten zoals profielen, voegsel en poetsproducten. Zo kan uw nieuwe vloer op de beste verzorging rekenen! 

Lagrange Tegelhandel is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in deze business. Wie kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kiest voor tegels van Lagrange. 

De showroom is gelegen aan de Industrielaan 14 in Overpelt. “Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we op afspraak. Dit geeft ons de kans om de nodige tijd te nemen om alle wensen door te nemen en de juiste keuzes te maken,” aldus Séverine. Een afspraak maken kan via tel. 0032 11 6487 74. Surf ook eens naar www.lagrangevloeren.be

Tot ziens, bij Lagrange Tegelhandel.