VIP Kerstkoopavond Etos Verheij Budel & Martinique Lingerie

BUDEL – Donderdagavond 21 december van 18.00 tot 21.00 uur, wordt alweer voor het derde jaar de VIP koopavond gehouden. Er is weer van alles te beleven tijdens deze VIP koopavond. Martinique Lingerie heeft weer prachtige sets en leuke cadeautjes

voor onder de kerstboom. Bij besteding van €50 ontvang je een leuke Goodie Bag en ook wordt er een prachtige lingerie-set verloot onder de klanten.. Bij Etos Verheij vindt je alles voor een mooie en sfeervolle kerst. Er is een demo gel nagellak. Laat u inspireren.

Ook geven we een make-up “Touch Up”, zodat u aan het kerstdiner er stralend uitziet. Ook heeft Etos Verheij weer prachtige geschenkdozen, de nieuwste parfums, kerstsokken en nog veel meer. Dit alles onder het genot van een glaasje bubbels en een hapje. Tevens worden er, deze avond, 3 prachtige cadeau-pakketten verloot. Daar bovenop geven we ook nog eens 15% korting op uw aankopen deze VIP avond op vertoon van de speciale VIP kortingsbon..

De VIP kortingsbon is vanaf deze week in de winkel verkrijgbaar. En als klap op de vuurpijl krijg elke klant een goodie bag bij besteding vanaf € 25,=. Dus beleef een super gezellige VIP koopavond bij Etos Verheij Budel & Martinique Lingerie. Beide zaken liggen aan de Markt in Budel.