Jeugdprinsenpaar 2024 Buulder Buk

BUDEL – Vrijdag 15 december presenteerde de Jeugdclubs Budel het nieuwe Jeugdprinsenpaar voor carnaval 2024 bij c.v. Buulder Buk. Nadat bijna alle nieuwe jeugdcapes waren verdeeld onder de Raad van 12 stonden er nog twee jongens en twee meisjes op het podium die alle vier nog een gekleurde smiley om hadden hangen. Twee partypoppers gaven met een kleur aan wie de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses van c.v. Buulder Buk gingen worden.
Het zijn Jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia.

Jeugdprins Duuk is de zoon van Bart en Hanneke Aarts. Samen met zijn oudere broers Dries, Guus en jongere broer Boet woont Duuk in de Molenstraat in Budel. Hij is 11 jaar en zit op basisschool De Schatkist. Duuk is lid van SV Budel waar hij keeper is van zijn team. Verder vindt hij het leuk om te gamen en is nu vier jaar lid bij de Jeugdclubs Budel.

Jeugdprinses Julia is de dochter van Tom en Janneke van Nunen. Zij wonen samen met zusje Anna in de Taxandriahof in Budel. Julia is 11 jaar oud zit in gaat naar basisschool De Boogurt. Carnaval, “Dat is toch wel het leukste feestje van het jaar.” Aldus de Jeugdprinses. Bij de Buulse Zittingen stond ze al op het podium met haar dansgroep T-force. 

Dit Jeugdprinsenpaar gaat carnaval 2024 vieren met de volgende leus:
“Jeugdprins Duuk en jeugdprinses Juul, maken er een feestje van voor heel Buul!”

Foto Bart Lijten