Waanzinnige kerstopruiming bij Paco

OVERPELT – PACO organiseert een waanzinnige kerstopruiming! Deze overdekte Kerst- en Decomarkt van meer dan 2.000m2 mag je zeker niet missen! Er staan meer dan 300 echte marktkramen opgesteld met enorm leuke spulletjes voor in én om het huis. Denk hierbij aan kussens, vazen, manden, schilderijen, glas en aardewerk, woondecoratie, huishoudartikelen en nog veel meer. Het is een nieuw concept en vele bezoekers zijn u de afgelopen weken al voorgegaan. Vanaf 21 december geldt er een korting van maar liefst 50% op de gehele kerstcollectie. Denk hierbij aan kerstbomen, kerstballen, kransen, notenkrakers en nog veel meer leuke kerstdecoratie. Vanwege de verwachte drukte is het aangeraden om er tijdig bij te zijn. In de gezellige koffiecorner is er voor iedere bezoeker gratis koffie en thee verkrijgbaar. De 50% kortingsactie loopt van 21 t/m 31 december 2023. Tussen Kerst en Nieuwjaar is PACO iedere dag geopend, hét ideale uitje op een vrije dag. 

PACO World Collections
www.pacomeubelen.nl
Europalaan 39 – 3900 Pelt