Winterconcert ‘Kuifje In Wenen’

HAMONT-ACHEL – Onder de titel ‘Kuifje in Wenen’ kondigt de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Hamont haar traditioneel winterconcert aan. Laat u meeslepen door een nieuw avontuur van stripheld Kuifje en zijn vrienden. In de bakermat van de Weense walsen gebeurt een mysterieuze ontvoering. 

Onze detective gaat op onderzoek en vindt aanwijzingen van een geheime schimmige organisatie. Zijn zoektocht leidt hem tot spannende en soms hilarische taferelen welke natuurlijk omlijst worden door de meeslepende muziek van de harmonie. Op het entertainend programma staan natuurlijk de meest bekende Weense walsen afgewisseld met indrukwekkende hedendaagse werken en dit alles in goede banen geleid door dirigent Peter Cools.

Wie wordt er ontvoerd? Wie zit er achter de geheimzinnige organisatie en loopt dit allemaal wel goed af? Kom het ontdekken op 26 december in de Posthoorn te Hamont. Het concert begint om 19.30 uur (deuren open om 19.00 uur). De inkom is gratis! Kijk op https://harmoniehamont.be/winterconcert-kuifje-in-wenen/ voor meer info.