De Dames van RoodWit’67/Plus zijn kampioen

BUDEL-DORPLEIN – Zondag 10 december werd het seizoen voor onze dames van RoodWit’67/Plus Vr18+1 afgesloten met een overwinning van 2 – 0 op de nummer twee van de randlijst EFC Vr18+1. Hierdoor werd een volledig ongeslagen reeks afgerond en werd het kampioenschap uitbundig gevierd. 

Het kampioenschap werd echter al op 26 November j.l. binnengehaald. Door puntverlies van de directe concurrenten werd na een overwinning van 0 – 8 op DOSKO’32 het kampioenschap een feit. De dames vonden het toen beter om dit kampioenschap op 10 december te vieren. Na nog twee overwinningen werd successenreeks ongeslagen afgesloten en in de kantine (en elders) gevierd. Dames, vanuit het bestuur en staf, nogmaals proficiat met deze geweldige prestatie.  

Onze dames kende echter een klein beetje, een valse start. Na het einde van het vorige seizoen werd een overleg gepland van, hoe nu verder. En ondanks dat het vrouwenvoetbal  steeds populairder wordt, werd het voor ons vrouwenteam lastig om genoeg dames bij elkaar te krijgen om een volwaardig elftal op het veld te zetten. Toch werd er besloten om een elftal in te schrijven en gingen we ons inzetten om nieuwe aanwas binnen te halen. Helaas gebeurde het tegenovergestelde. Van het team vielen een paar dames af in plaats van de broodnodige aanvulling. Helaas moesten we dus van een elftal terug naar een zevental. Dit was voor verschillende dames een teleurstelling, maar gelukkig hebben ze er allemaal de schouders onder gezet om tot dit uiteindelijke kampioenschap te komen. Uiteraard willen we zo snel mogelijk weer terug naar een elftal, dus… zie jij het zitten om dit kampioenselftal te versterken en aan te vullen naar een elftal, meldt je dan aan.

Aanmelden kan bij Johan Rademaekers. j.rademaekers@hetnet.nl of tel. 0031 6 26426264. Ben je recentelijk gestopt of zit je niet lekker in je vel bij je huidige club, informeer dan naar de mogelijkheden en kom een keer meetrainen.