Edwin Paradis clubkampioen tafeltennis bij TTV Budilia

BUDEL – In december werden zoals elk jaar weer de clubkampioenschappen gespeeld bij de tafeltennisclub. In een spannende finale bij de senioren versloeg Edwin zijn teamgenoot Eric Thelen, na een achterstand van 1-2 in games toch nog door de laatste twee games naar zich toe te trekken. Toon Saanen zorgde voor een verrassing door derde te worden met een overwinning op Niel Geelen. In de B groep plaatsen Jolanda Asveld, Alex Looymans en Jasper van Seggelen zich voor de finaleronde. De talentvolle Jasper wist Jolanda te verslaan. In de C groep eindigden Günter Reineke, Anita Klooster en Ralf Schäfer met een gelijk aantal overwinningen boven aan. Na het tellen van de games werd Ralf eerste, Günter tweede en Anita derde in de C poule.

Bij de jeugd was het niet minder spannend. Er speelden 13 jeugdleden in drie poules om de grote wisselbeker. Omdat de meeste jeugdleden nog niet zo lang tafeltennissen was het mooi om te zien hoe snel ze al vooruit gaan. In poule C was Jesse Weisse , jongste lid van Budilia de sterkste. In poule B werd ook fel gestreden en waren mooie partijen te zien. Hier werd Mennie Bombeek de sterkste voor Lara Rompen. En in de A poule speelden 5 kinderen om te titel clubkampioen. De twee broers Jasper en Martijn de Laat speelden een spannende wedstrijd die gewonnen werd door Jasper. De laatste wedstrijd werd gespeeld door Luuk Verhoeven en Dart Engelen. Dart hield lang stand maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven tegen Luuk , waardoor Luuk clubkampioen  2023 werd en de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Voor de volledige verslagen en standen en alle foto’s kun je kijken op de site van Tafeltennisvereniging Budilia: www.Budilia.nl 

Op vrijdag 5 januari  wordt het jaarlijkse dubbeltoernooi gespeeld, aanvang 20.00 uur en aanmelden via info@budilia.nl

Foto Jeugd Budilia