Fien & Teun de musical in De Hofnar 

VALKENSWAARD –  Op vrijdag 5 januari staat familievoorstelling ‘Fien & Teun, Bonte avond op de boerderij’ in De Hofnar. Deze muzikale musical is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren! Na al hun avonturen op onder meer TV zullen Fien en Teun er tijdens deze spiksplinternieuwe familievoorstelling weer een écht Hollands feestje van maken. Kom meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow. 

Bonte avond op de boerderij
Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp.  

Boerderij Experience
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Info & kaarten  
Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Wim Lanser