Fotomoment HAC Weekblad

REGIO – Ook in 2024 organiseert HAC Weekblad weer een gezamenlijke fotoshoot voor alle prinsenparen uit ons verspreidingsgebied. Doel is dat ze allemaal kunnen schitteren in de Carnavalskrant van HAC Weekblad die uitkomt vlak voordat het Carnavals-geweld losbarst in de regio. HAC Weekblad brengt als enige in de regio nog jaarlijks een Carnavalskrant uit, gevuld met alle activiteiten in Cranendonck, Hamont-Achel en Pelt. Het wordt dus een unieke bijlage waar de prinsenparen, jeugdprinsenparen en adjudanten zeker niet zullen ontbreken! Daarom organiseert HAC Weekblad op zondag 28 januari een gezamenlijk fotomoment met alle hoogheden. Dit gaat door bij café D’n Artiest in de Kerkstraat in Pelt, de residentie van de Neerpeltse C.V. De Gezellen van Taxandria. Heel wat verenigingen hebben de aanwezigheid al bevestigd. Nog niet bevestigd? Stuur dan even een mailtje naar info@hacweekblad.eu. Ondernemers die acties aan willen kondigen of die gewoonweg iedereen een fijne carnaval toe willen wensen, kunnen ook alvast een plekje reserveren in deze unieke Carnavalskrant. Informeer via bovenstaand mailadres naar de ‘ludieke’ tarieven en mogelijkheden!