Ledûb Heren 1 wint met 3-1 van Jokers heren 2 uit Maastricht

BUDEL – Afgelopen zaterdag 16 december speelden de heren van Ledûb heren 1 de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. De wedstrijd die op het programma stond was de thuiswedstrijd tegen Jokers heren 2 uit Maastricht.
Door Sjors Stienen

De eerste set begon rommelig aan de kant van Ledûb, waardoor we al snel tegen een kleine achterstand aankeken. Na een time-out werden de heren wakker geschud, en verbeterde het spel. Punt voor punt werd de achterstand ingelopen, en aan het eind sloeg Ledûb toe en haalde de set binnen. 25-22.
In de tweede set trok Ledûb het niveau door, en was het Maastricht dat worstelde met een achterstand. Een opstellingsfout aan de zijde van de Jokers zorgde ook nog voor enkele punten aftrek, waardoor Ledûb de set eenvoudig kon binnenhalen. 25-16.
De derde set was Ledûb gebrand om te winnen. Immers, de 3e set ging om de puntenverdubbeling. Ook deze set wisten de heren binnen te slepen, met 25-21 welteverstaan. Over de vierde set kunnen we kort zijn: de koek bleek op. Ledûb liet het spel van de voorgaande sets niet meer zien, en moest helaas 1 punt aan de bezoekers laten. Met 19-25 ging de vierde set naar de heren uit Maastricht. Met een eindstand van 3-1 werden er 4 punten bijgeschreven voor een totaal van 32 punten in de eerste seizoenshelft. Ledûb heren 1 staat hiermee op een nette 6e plek in de ranglijst. Op naar volgend jaar!

Foto Jos Meusen