Mini van de Week Lucy Tromp 

BUDEL – Lucy Tromp was afgelopen zaterdag de ‘Mini van de Week’ bij de wedstrijd Ledûb Volleybal tegen Armixtos uit Amsterdam. Lucy zelf zorgde voor dit verslag: “Zaterdag 16 december mocht ik, Lucy Tromp, (10 jaar) mini van de week zijn. Ik had er heel veel zin in. Ik kreeg een shirt met mijn eigen naam en mocht meeluisteren bij de teambespreking. Daarna mocht ik met de warming up meedoen. Super leuk! Gelukkig ging mijn opslag over het net, altijd een beetje spannend.  Vooral omdat mijn familie ook aan het kijken was.  Tijdens de wedstrijd mocht ik de dames aanmoedigen vanaf de reservebank. Helaas heeft Ledûb deze wedstrijd niet gewonnen, maar ze speelde wel heel goed. Bedankt voor de leuke avond Ledûb! 

Na afloop ging Lucy Tromp samen met Amy van Diepen op de foto. Foto Jos Meusen