Miniboerenbruidspaar Budel heeft er zin in

BUDEL – Carnaval 2023-2024 voor de jeugd van Budel werd afgetrapt met een Jeugdcarnavalsbal op vrijdag 15 december in de Wielerbaan. De Jeugdclubs Budel organiseerden dit feestje samen met Scouting Frère Jacques uit Budel. De Jeugdclubs presenteerden bij dit feest het Jeugdprinsenpaar 2024, jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia. Voor de scouting is het bal het moment om hun miniboerenbruidspaar voor te stellen. Op het einde van een speciale Bingo kwamen ze tevoorschijn:

Boerenbruidegom Collin en Miniboerenbruid Juul. Boer Collin is d’r enne van Frank en Ingrid Schulte en komt uit Budel-Dorplein. Hij heeft nog een broer Quint. Naast de scouting is hij ook nog vendelier en kruisboogschutter bij het St. Jorisgilde in Buul. Hij houdt van de natuur en zit in groep zeven op basisschool De Triolier. 

Boerin Juul is d’r ieën van William Kums en Kris van der Kruijs-Kums. Samen met broer Sepp woont ze vlak achter haar basisschool De Schatkist, in de Boterbloem. Haar hobby’s zijn scouting, dansen en basketbal. 

De getuugen zijn nog ’n verrassing. Voor iedereen die die wil zien is er maar één advies: Kom naar de miniboerenbrulluft in Buul op zaterdag 27 januari 2024.
Iedereen is uitgenodigd.

Foto Monique Duisters