Nieuwe Hoogheden C.V. De Toeters 2024

BUDEL-SCHOOT – Zaterdag 16 december vond het Prinsenbal plaats bij C.V. De Toeters. Allereerst werd er afscheid genomen van de aftredende Hoogheden. Prins Ivo I en Prinses Rian, samen met Adjudanten Patrick en Teun, hebben extra lang mogen genieten en dragen de scepter dan ook voldaan over aan hun opvolgers. 

Ook Jeugdprins Stan, Jeugdprinses Daphne, Jeugdvorst Aiden en Jeugdadjudanten Nikki en Myla, hebben er een mooi feestje van gemaakt. Ook hen willen we van harte bedanken, jullie hebben het geweldig gedaan!

En eindelijk was het dan zover. Super trots zijn we op de nieuwe Hoogheden van Toeterland. Daar waar sommige andere kernen van Cranendonck ons al voor gingen, zwaait er dit jaar een Prinses de scepter over Toeterland, Prinses Britt I. Samen met haar Adjudanten Eline en Levi, gaan ze Toeterland op zijn kop zetten! Dit doen ze onder hun leus; “Mej drej vrullie aon de macht, viere we Carnaval tot diep in de nacht!”

Britt van Deursen is 23 jaar en woont in de Poelruiter. Ze werkt bij het Thomashuis als woonbegeleider en bij vakantiepark de Weerterbergen bij de afdeling leisure & entertainment. Ook is ze actief bij het leidingteam van Jong Nederland Budel-Schoot, net als haar Adjudanten Eline en Levi. 

Britt is sinds 2016 lid van C.V. De Pretmakers die als vereniging niet meer weg te denken is bij onze activiteiten in Toeterland en in het bijzonder, onze grote bonte optocht, waar ze altijd met fraaie creaties voor de dag komen. Ook Adjudant Levi is lid van deze mooie club.

Ook onze nieuwe Jeugdhoogheden staan er weer fantastisch op. Jeugdprins Bram, Jeugdprinses Isa en Jeugdadjudant Joris, gaan bij de jeugd voorop en zij zullen er samen met ons damestrio een onvergetelijk feest van gaan maken de komende periode. Ze vieren carnaval onder hun leus; “Wij houden van dansen en ballen, dus laat ons met Carnaval maar knallen!”  

Isa woont in de Dwarsstraat en is de dochter van Willem en Cindy Houben. Haar hobby’s zijn turnen, dansen, Jong Nederland en natuurlijk carnaval. Ze is lid van C.V. De Feestpolitie en C.V. De Flausmause. Bram en Joris wonen op de Loozerdijk en zijn de zonen van Patrick en Ingrid Beerten. Ze hebben als hobby, voetbal en Jong Nederland. Carnaval vieren onze nieuwe Jeugdhoogheden al van kleins af aan, samen met o.a. C.V. De Flausmause. 

Tot slot willen we nogmaals vermelden dat de voorverkoop van onze Bonte Avonden plaats zal vinden op zondag 7 januari van 11.00 uur tot 12.30 uur en op vrijdag 12 januari van 19.00 uur tot 20.30 uur, beiden in Café De Sport te Budel-Schoot.  De Bonte Avonden vinden plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 januari a.s. en het beloven mooie avonden te worden met een gevarieerd programma.  We gaan er in Toeterland weer een mooi seizoen van maken! Alaaf!